top of page

OVER FITFEELJOY

Op instagram denken volgers nog wel eens dat ik Joy heet. Fantastisch natuurlijk. Mooie naam, maar helaas geen Joy, gewoon Toke.

Het is lastig om een blognaam te bedenken die precies samenvat waar je blog voorstaat. Ondanks dat ik het behoorlijk afgezaagd vind, heb ik toch gekozen voor FIT.

Dit omdat ik graag een sterk en gezond lichaam wil hebben en daar ook volledig voor ga. Ik doe aan verschillende sporten voornamelijk trailrunning en hiken. Maar ook boksen, mountainbiken, yoga en kitesurfen. Daarnaast eet ik gezond met af en toe een vette hap. Mijn hormoonbalans is mijn drijfveer geworden, dit wegens gezondheidsklachten. Samenvattend geloof ik dat een sterk, fit lichaam bijdraagt aan een sterke mindset.

 

FEEL staat voor voelen. Ik ben een hoog sensitief persoon (HSP) en ik ben een high sensation seeker (HSS). Dit betekent als eerste dat ik oplaad in de natuur, verder een rijke innerlijke beleveniswereld heb. Ik leef in, verdiep, heb fantasie, merk signalen en details op, voel jou aan, neem andermans emoties over, kan overprikkeld raken maar ook erg onderprikkeld. Door mijn teksten probeer ik een kijkje te geven in mijn denken en doen. Het blijft een continue zoektocht naar balans in een wereld die je kan overweldigen. Soms een last en meestal een lot. Het is werken!

 

En dan JOY. Dat staat voor vreugde. Elke dag is een cadeau. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat weten we allemaal. Het is niet altijd JOY. Bij lange na niet. Maar hoe ik mij ook voel, in mijn diepste verdriet zal ik blijven zoeken naar dingen die mij blij maken. Blijven genieten door alles heen hoe moeilijk dat ook is. 

AirBrush_20200801003200%255B1%255D_edite

Mijn blog gaat zeker niet alleen over lang leve de lol. Of continu gezeur over wel en wee. Want zo is het leven ook niet. En ja, je zult foto’s tegenkomen met een lach, terwijl er niks te lachen valt. Maar ik lach graag, ondanks alles brengen mijn lach en humor mij verder dan mijn tranen

In mijn blogs lees je vooral hoe ik balans in mijn leven probeer te krijgen zowel fysiek als mentaal. Met als basis de natuur. Het is een zoektocht naar geluk en acceptatie van wie je bent en mag zijn. Dat gaat met vallen en opstaan. Een lach en een traan. Gewoon mens in dit bestaan.

Thats life, toch?

Veel leesplezier!

Liefs Toke

Contact

CONTACT

Heb je een vraag die je mij graag willen stellen? Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of heb je gewoon een leuk idee voor mijn blog!

Laat dan snel hier onder je bericht achter!

Bedankt voor je bericht!

bottom of page