top of page
  • Foto van schrijverFitfeeljoy

CAMPER AVONTUURTrowbackfriday,  who cares dat het niet op donderdag is. Jullie hadden nog een camper verhaal tegoed. . Een paar weken geleden ging ik naar Concert at sea. Alles was dit jaar anders waardoor ik niet met de tent kon gaan. Maar ik kreeg de leuke camper van mams mee. Uit het jaar...🤔...voor mijn gevoel de prehistorie 😂.

.

Oké na een korte uitleg, waarin mams zei dat er wat diesel lekte en het dak een scheurtje had🤤, ging ik richting Zonnemaire (krap 2 uur rijden). Heb nog nooit in zo'n ding gereden dus klotsende oksels waren aanwezig🙈.

.

Het begon al bij de eerste meters. Koppeling- gas verhaal, bekend bij andere auto's. Maar hé dit ding kwam wel erg langzaam op gang zeg en maakte heel de straat wakker. Het is een diesel dus als het eenmaal rolt dan rolt het. Poeh dit werd nog een dingetje dat optrekken.

.

Verder: bij elke hobbel zat ik met mijn hoofd tegen het plafond door de super power vering, de koelkast deur vloog open alle kaas, yogurt en weet ik het door de bus, vaak met de pook in de verkeerde versnelling, het stuur stond scheef, de uitlaat veroorzaakte rook (hoort erbij), gekke geluiden uit de motorkap, de blazer blies alleen warme lucht het maakte niet uit hoe de panelen stonden en ik veroorzaakte file...😂🙈🙈.

.

Wat was ik blij toen ik er was. Nu het busje op zijn plaats neerzetten en ik stond.  Voordeel van een camper, geen haringen😉. De terugreis ging beter😂. Ietsjes.

.

Geen spijt. Het was heerlijk! Wat een vrijheid. Fijne dag.

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page