top of page
  • Foto van schrijverFitfeeljoy

Over mij?

Bijgewerkt op: 7 sep. 2020Het is gebruikelijk, als je een blog hebt, dat je iets over jezelf vertelt. Wie je bent, wat je doet of wat je bezig houdt in het privéleven. Sterker nog de “over mij pagina” mag niet ontbreken. Als je de tips leest over 'het bloggen' wordt een kijkje in je privé-leven sterk geadviseerd. Door vele bloggers wordt dit dan ook keurig gedaan.


Maar ja, ik denk daar toch anders over. Dat is natuurlijk tegendraads en misschien totaal niet handig. Maar als jij mijn blogteksten leest dan leer je mij vanzelf kennen. En dat zeg ik niet om je zo lang mogelijk hier op mijn blog bezig te houden. Nope. Het is aan jou en je moet doen waar jij je lekker bij voelt. Waar je interesse ligt en hoe lang je ergens wilt blijven hangen.


Door mij, voor jou


Op Fitfeeljoy.nl kom je genoeg tegen over mij. Wat mij drijft, waar ik blij van word of waar ik mee struggle. Je leest als het ware tussen de woorden door mijn persoonlijkheid.


Op veel gebieden ben ik een open boek. Vanuit mijn ervaringen en gevoelsleven vertel ik een verhaal. Met dit verhaal wil ik jou informeren, inspireren, helpen en ook taboes doorbreken. Niet voor mij, maar voor jou.


Mij in privé


Maar er is nog veel meer van mij. Er is mij in werk. Mij bij familie. Mij bij vrienden. Mij in relaties. Daarover kom je niet zo heel veel tegen. Enkel een vleugje in mijn teksten of quote’s. Die mij is privé .

Als je Dé Sherlock Holmes wilt uithangen kom je er wel denk ik. Maar goed, ik ga er van uit dat je daar te druk voor bent ;-).


Die mij houdt van een privé-kring. Niet alles hoeft gezegd te worden met naam en toenaam. Even serieus, het gaat toch niemand wat aan bij wie ik op zondagochtend een bakkie drink, waar ik aan het troubleshooten ben of met wie, wat, waar, hoelang en of ik het bed deel? Of heerlijk overdwars lig?


Het is fijn om een kring te hebben waar alles juist niet online is. Waar het social is zonder media. Waar er gewoon gewerkt moet worden. Waar je je inzet voor andere mensen. Waar je op de bank ploft en eens goed de boel de boel laat. Waar je uithuilt op een schouder. Waar je eens flink ruzie maakt. Waar een mij is in privé.


Wat je laat zien bepaal jezelf


Iedereen bepaalt zelf wat hij of zij laat zien op social media. Hoe ver dat gaat. Met welk doel en gevoel. Met mijn verhalen, dus mijn blog, kies ik ervoor dat elk gevoel er mag zijn. Een lach, een traan, fitheid, motivatiegebrek, gedoe en wel/geen goede gezondheid.


Dat is een bewuste keuze. Want soms willen we alleen met positiviteit geconfronteerd worden. Enkel een mooie wereld past niet echt bij mij. Het leven is niet alleen maar cool en te wauwie en zeker ook niet altijd naar en ellendig. Ik weet alleen dat een lach je verder helpt dan je tranen.


Samenvattend kan ik zeggen, dat mij erg open is over wat er op haar pad komt om op die manier iets voor jou te kunnen betekenen. En dat mij haar privéleven wat beschermd.


Huh?


Nu vraag ik mij af - zei ik nu toch iets over mij in dit hele verhaal? Ja he? Wat ben ik toch ook een flapuit. Kak, weer iets over mij. Zo zie je maar, je hoeft je geen zorgen te maken dat je mij niet leert kennen ;-).


En dat schrijf ik allemaal op de “over mij pagina”. Ts, het moet niet gekker worden.


Liefs van Mij

Mij in FIT : lees over hardlopen, boksen, sporten en fit blijven.

Mij in FEEL: lees over HSP, allerlei gedachten en waar ik mijn ziel en zaligheid instop.

Mij in JOY: Lees over #nooitgedaandusdoen en alles wat blij maakt.

Mij in Persoonlijk: Lees over gezondheid en zie de @doortoke quotes.

1.115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page